چهارمین سمپوزیوم منطقه ای کیفیت با محور , مدیریت در صنعت غذا
سخنرانان:
1- مدیریت منابع انسانی در صنعت غذا
پروفسور علیرضا یوسفی(استاد دانشگاه تهران)
2- شیوههای توسعه تعداد شعب رستورانها
دکتر وحید ناصحیفر(عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)
3- برندسازی: علم ثروت آفرین
دکتر افشین گلستان(مدیرعامل مرکز استراتژی و توسعه علوم)
4- استانداردهای مدیریت کیفیت در صنعت غذا
دکتر امیر آیتاللهی(ناظر بنیاد کیفیت کره در سمپوزیوم)
5- فرانچایزینگ در صنعت غذا
دکتر علی رمضانی(عضو هیأت علمی مرکز استراتژی و توسعه علوم)
6- نقش شبکههای اجتماعی، در موفقیت صنعت غذا
دکتر بابک امیری(عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران)
7- هجوم ستارهها به صنعت غذا، تهدید یا فرصت؟
دکتر مهسا کربلایی(عضو هیأت علمی مرکز استراتژی و توسعه علوم)
8- دانش بازاریابی، رمز ماندگاری(سبکهای رستوران داری)
دکتر افشین گلستان(مدیرعامل مرکز استراتژی و توسعه علوم)
خدمات جانبی:
- بسته آموزشی
- گواهینامه معتبر از سوی بنیادکیفیت کره
-بازدید از نمایشگاه جانبی زنجیره تامین صنعت غذا
-دریافت ویژه نامه چهارمین سمپوزیوم
-تعامل با 500نفر از برترین های صنعت غذای ایران
شیوه های ثبت نام:
-1طی تماس تلفنی22254171
-2ارسال نام به سامانه پیامکی 02122254171
-3مراجعه به وبسایت و ثبت نام آنلاین
دبیرخانه:
تهران: میــــــرداماد، ابتدای خ حصاری،
مجتمع تجاری راز، طبقه اول، واحد2،
دفترمجله مدیران ارشد
22254171(50خط)
سامانه پیامک 02122254171
www.Squality.org