SliderSliderSlider
ایونت رو

 

کد رویداد : 13664              
وضعیت : برگزار شده
تاریخ شروع : پنج شنبه 23 دی 95 Thu 12 January 17
تاریخ پایان : پنج شنبه 23 دی 95 Thu 12 January 17
قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از برگزار کننده و منبع رویداد، استعلام نمایید.
کشور، شهر و محل برگزاری :
آسیا، خاورمیانه، ایران، استان فارس، شیراز، دانشگاه شیراز - پردیس بین الملل
Asia, Middle East, Iran, Fars, Shiraz
سطح برگزاری : داخلی، ملی
نوع ورودی : نیاز به ثبت نام و رزرو
برگزارکننده : موسسه عالی علوم و فناوری خوارزمی با مشارکت دانشگاه ها
اطلاعات تماس : conf.kharazmii@gmail.com 071-38422886
منبع ذکر رویداد : سایت دبیر خانه کنفرانس( fconf.kharazmii.com )

محورهاي همايش----------------------

کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
غذاهای فراسودمند، پری‌بیوتیک و پروبیوتیک
کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی
ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
امنیت و ایمنی مواد غذایی
بحران آب و صنایع غذایی
غنی‌سازی مواد غذایی
نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
فرمولاسیون مواد غذایی
صنایع فرآورده‌های گوشتی
صنایع فرآورده‌های غلات
صنایع بسته‌بندی مواد غذایی
صنایع فرآورده‌های لبنی
صنایع روغن
محورهای آزاد در صنایع غذایی

ایونت رو عضویت در ایونت رو گزارش اطلاعات اشتباه

رویداد های مرتبط


تذکر: قبل از هرگونه برنامه ریزی برای حضور و یا اقدامی در رابطه با رویدادها، از مسئولین برگزاری، صحت اطلاعات، شامل زمان، مکان و... را پیگیری نمایید.