دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم 96
محورهای کنفرانس
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
روش های نوین پایش کیفیت آموزش،
رسانه و سلامت غذا
ایمنی مواد غذایی
گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
فرآورده های غذایی ارگانیک
میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی کاربرد ضایعات مواد غذایی
نانو فناوری در صنایع غذایی مواد نگهدارنده طبیعی
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی روشهای کاهش بکارگیری افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده
بسته بندی در صنایع غذایی بسته بندیهای مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
فرآوری پسماندهای کشاورزی روش¬های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده...