SliderSliderSlider
ایونت رو

 

کد رویداد : 9074              
وضعیت : برگزار شده
تاریخ شروع : شنبه 20 آذر 95 Sat 10 December 16
تاریخ پایان : شنبه 20 آذر 95 Sat 10 December 16
قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از برگزار کننده و منبع رویداد، استعلام نمایید.
کشور، شهر و محل برگزاری :
آسیا، خاورمیانه، ایران، استان خوزستان، اهواز،
Asia, Middle East, Iran, Khuzestan Province, Ahvaz
سطح برگزاری : داخلی، ملی
نوع ورودی : نیاز به ثبت نام و رزرو
برگزارکننده : شرکت سازه اطلاعات ثمین و سازمان نظام صنفی کشاورزی استان خوزستان
اطلاعات تماس : ۰۶۱۳۴۴۵۱۸۲۸-۰۹۳۰۷۰۶۴۸۳۰
منبع ذکر رویداد : سایت دبیر خانه کنفرانس( )

کنفرانس چشم انداز صنعت کشاورزی،آبزیان و غذا با همکاری متولیان این امر که در یک طیف گسترده ، پیوسته و مرتبط با زنجیره تولید تا عرضه و صادرات ، اعم از مسئولین، تولیدکنندگان ، مسئولین فنی و بهداشتی ، کارشناسان و صادرکنندگان می باشد در آذر ماه 1395 با رویکرد ارایه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی روز دنیا توسط اساتید ، پژوهشگران و محققین در راستای ارتقای سطح علمی با هدف افزایش بهره وری و ترویج در اهواز برگزار می گردد .

محورهای کنفرانس:

محورهای کشاورزی :
-صنایع غذایی و صنایع تبدیلی
-اصلاح نباتات،بیوتکنولوژی ومهندسی ژنتیک
-مکانیزاسیون ومکانیک ماشینهای کشاورزی
-ترویج ومدیریت کشاورزی
-گیاه پزشکی
- آب وخاک
-زراعت
-دامپروری و علوم دامی
-باغبانی
-کاربرد نانو ذرات و نانو مواد در علوم کشاورزی
-و تمام موضوعات مرتبط با علوم کشاورزی

محورهای آبزیان :
- ماهیان سردابی
-ماهیان گرمابی
-ماهیان خاویاری
-میگو، سخت پوستان و نرم تنان
-آبزی پروری در قفس و ماهیان دربایی
-بیولوژی و فیزیولوژی
-تکثیر و پروی
-ژنتیک و اصلاح نژاد
-غذا و تغذیه
-بهداشت و بیماربها
- اکولوژی و محیط زیست
- فرآوری
-بازار و اقتصاد
-کاربرد نانو ذرات و نانو مواد در شیلات و آبزی پروری
-و تمام موضوعات مرتبط با شیلات و آبزی پروری

محورهای صنعت غذا :
-روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
-روش های نوین پایش کیفیت
- ایمنی مواد غذایی
- فرآورده های غذایی ارگانیک
-ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
-فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
- نانو فناوری در صنایع غذایی
- مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
-کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
- بسته بندی در صنایع غذایی
- بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
-فرآوری پسماندهای کشاورزی
-تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
- راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
-روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی
-نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
-میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
-شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
- بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
- اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی
- بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی
- نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
-گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
- میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
- سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
- کاربرد ضایعات مواد غذایی
-مواد نگهدارنده طبیعی
-روش های کاهش بکارگیری افزودنی ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی
- استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده
-نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
- شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
- روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده
-جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
- فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
-روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
-مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
-روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
-بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
- فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)
-چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
-کاربرد نانو ذرات و نانو مواد در علوم صنایع غذایی
- و تمام موضوعات مرتبط با علوم صنایع غذایی

محورهای محیط زیست :
حوزه محیط زیست انسانی:
-مدیریت، برنامه ریزی و آموزش محیط زیست
-اقتصاد،حقوق، اخلاق و فرهنگ محیط زیست
-گردشگری، ارزیابی و آمایش سرزمین
- آلودگی ها(آب،خاک،هوا،صوت) و تغییرات اقلیمی
- استاندارسازی،سیستم های مدیریتی،ایمنی،بهداشت و محیط زیست
-مدیریت، طراحی و برنامه ریزی شهری
- مدیریت پسماند و بازیافت
- مهندسی آب و فاضلاب
-سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS )
- ایمنی ، بهداشت و محیط زیست ( H.S.E )

حوزه محیط زیست طبیعی:
-تنوع زیستی، حفاظت از زیستگاهها و مناطق حفاظت شده
-زمین شناسی زیست محیطی
- جغرافیا و برنامه ریزی ( طبیعی، شهری، روستایی، گردشگری)
-مدیریت پایدار جنگل و مرتع و ذخایر ژنتیکی
- مدیریت بحران (سیل، زلزله، آتش سوزی در جنگلها و مراتع، طوفان و گرد و غبار)
-مدیریت اکوتوریسم و توسعه پایدار
- مدیریت و حفاظت از پستاندارن و آبزیان دریایی

مدیریت انرژی:
-انرژی های تجدید ناپذیر: (نفت، گاز، زغال سنگ و...)
-انرژی های تجدید پذیر: (انرژی باد، آب،امواج،زمین گرمایی،زیست توده،خورشیدی،هسته ای،انرژی هیدروژنی و پیل سوختی و... )
-مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع مختلف
-آموزش و آگاه سازی مصرف انرژی ، اقتصاد و مدیریت منابع انرژی
-فن‌آوریهای نوین تولید، انتقال و توزیع انرژی ، ضرورت امنیت و پایدار انرژی
- سیستم های انرژی، روشها و رویکردهای نوین در مدیریت پایدار انرژی

پدافند غیرعامل و پدافند زیستی:
-نقش پدافند غیر عامل در حفظ و تامین منابع انرژی و محیط زیست
-نقش فرهنگ سازی و آموزش در توسعه پدافند زیستی
-روشها و رویکردهای نوین و پایداردر حوزه مهندسی محیط زیست و پدافند غیرعامل
-فناوریهای نوین در حوزه مهندسی محیط زیست
-راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در حوزه مهندسی محیط زیست
- راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در بخش مدیریت انرژی
- راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در حوزه پدافند زیستی و پدافند غیرعامل
-کاربرد نانو ذرات و نانو مواد در علوم و مهندسی محیط زیست
-سایر مباحث مرتبط با علوم و مهندسی محیط زیست

ایونت رو عضویت در ایونت رو گزارش اطلاعات اشتباه

رویداد های مرتبط


تذکر: قبل از هرگونه برنامه ریزی برای حضور و یا اقدامی در رابطه با رویدادها، از مسئولین برگزاری، صحت اطلاعات، شامل زمان، مکان و... را پیگیری نمایید.